Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Επιστροφή Εκτύπωση περιεχομένου Αποστολή σελίδας με e-mail

Ηχοπετάσματα Van Campen Aluminium

Van Campen Aluminium Productie B.V.
‘Δίνουμε τη δυνατότητα να προσθέσετε αξία στα προϊόντα σας’

Διαθέτοντας ποιότητα, ειδίκευση, καινοτόμες λύσεις, εγγύηση στις κατασκευές της και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές, η Van Campen Aluminium είναι μία εταιρεία που ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα της.

Ιδρύθηκε το 1982 στο Lelystad και είναι πλέον μία εταιρεία με εγκαταστάσεις παραγωγής μεγαλύτερες από 7500 m2 εντός χώρου που εκτείνεται σε 12000 m2, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες, τόσο συμβουλευτικές, σχεδιαστικές και εργασίες μηχανικού όσο και υπηρεσίες παραγωγής και παράδοσης συμπεριλαμβανομένων των συντηρήσεων μετά την πώληση.

Η εταιρεία Van Campen Aluminium διαθέτει τα εξής πιστοποιητικά ποιότητας: Lloyd’s ISO 9001, SKG/VMRG και Komo. Επιπλέον, παρέχει εγγύηση 10 ετών για όλα τα προϊόντα.

Οι βασικές δραστηριότητες μπορούν να ταξινομηθούν σε τέσσερεις κατηγορίες:

  • Αρχιτεκτονική
  • Έργα υποδομής
  • Ειδικά προϊόντα
  • Παραγωγή

Αρχιτεκτονική

Το συγκεκριμένο τμήμα ειδικεύεται στην παραγωγή καμπύλων και κυκλικών στοιχείων πρόσοψης.

Αφορά σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις, σύμφωνα προς τις απαιτήσεις ποιότητας VMRG και τα σχετικά πρότυπα EN.


Έργα Υποδομής

Η εταιρεία Van Campen Aluminium σχεδιάζει, παράγει και παραδίδει ευρεία ποικιλία μοναδικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Παρέχει διάφορους τύπους κατασκευών ηχομόνωσης, όπως: απορροφητικές κατασκευές μίας ή δύο πλευρών, ανακλαστικές επιφάνειες, προκατασκευασμένα συστήματα, αρθρωτές κατασκευές, φορητές ή σταθερές κατασκευές, που έχουν κατασκευαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στις οδηγίες GCW-CEN 2001.

Στα προϊόντα της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται γέφυρες πεζών και ποδηλατιστών, ολοκληρωμένες κουπαστές προκατασκευασμένες εξολοκλήρου από αλουμίνιο και συνθετικά υλικά καθώς και άλλες κατασκευές από ανθεκτικά υλικά, όπως μεταλλικές επικαλύψεις.

Πέραν των ολοκληρωμένων έργων, η εταιρεία Van Campen Aluminium παρέχει εκατοντάδες διαφορετικά προφίλ αλουμινίου, ελαστικά, συνεκτικά υλικά, ακριλικά (PMMA) και άλλα παρόμοια υλικά.

Επίσης παρέχουμε το σχεδιασμό του προϊόντος σας. Στο τμήμα των μηχανικών της εταιρείας, οι ειδικοί λάμβονοντας υπόψη τις απαιτήσεις του περλάτη στον τελικό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα λογισμικά σχεδιασμού. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα να παραχθεί το προϊόν με ανεξάρτητους υπολογισμούς και αναφορές TNO. Το τελικό προϊόν κατασκευάζεται, αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται σε υπολογιστές και μηχανήματα. Αν αυτό απαιτείται, η εταιρεία Van Campen Aluminium μπορεί να παρέχει επέκτασης εγγύησης ζωής του προϊόντος κατά 50 έτη.


Τεχνική κάμψης και ειδικά προϊόντα

Μία από τις αποκλειστικές ειδικότητες είναι η τεχνική κάμψης. Η εταιρεία δίνει την δυνατότητα να κάμψης των πλέον πολύπλοκων προφίλ, διατηρώντας παράλληλα το σχήμα τους, τις φυσικές τους ιδιότητες και τις τεχνικές τους προδιαγραφές. Αυτό επιτυγχάνεται τηρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Εκτός από τον ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για αυτό, η εταιρεία διαθέτει απαράμιλλη γνώση και εμπειρία, κάτι που δίνει τη δυνατότητα να κάμψει προφίλ αλουμινίου δημιουργώντας οποιοδήποτε σχήμα επιθυμεί ο πελάτης, για παράδειγμα κυκλικό, ελλειπτικό ή σιγμοειδές.

Η τεχνογνωσία της Van Campen Aluminium τίθεται αποκλειστικά στη διάθεσή του πελάτη συμβάλλοντας σημαντικά στο σχεδιασμό και τις μηχανικές ιδιότητες των  προϊόντων, προσθέτοντας  μεγάλη πρόσθετη αξία (added Value).


Παραγωγή

Για την παραγωγή και ημι-παραγωγή αλουμινένιων προϊόντων, χρησιμοπιείται  φρεζομηχανή τύπου γέφυρας 5 αξόνων, ελεγχόμενη μέσω CNC. Η μηχανή αυτή είναι μοναδική στην Ευρώπη.

Με μήκος βάσης 7 μέτρων, με τη βάση να χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα φορητά τμήματα μήκους 3,5 μέτρων έκαστο, η μηχανή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παράλληλες λειτουργίες. Αυτό, για παράδειγμα, μας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγουμε λειτουργίες απομάκρυνσης  μετάλλου στη μία βάση, ενώ στην άλλη βάση συσφίγγονται και απελευθερώνονται τα τμήματα που πρέπει να κατασκευαστούν.

Η ακτίνα δράσης της μηχανής είναι τεράστια, με μετατόπιση στον άξονα Χ κατά 7000 χιλιοστά, μετατόπιση στον άξονα Υ κατά 2200 χιλιοστά και μετατόπιση στον άξονα Ζ κατά 1000 χιλιοστά. Το τμήμα της μηχανής παρέχεται με δύο χώρους αποθήκευσης εξοπλισμού. Κάθε τέτοιος χώρος έχει δυνατότητα  αποθήκευσης 20 κομματιών του εξοπλισμού. Κάθε διαδικασία που διεκπεραιώνεται, με μέγιστο αριθμό τις 28000 περιστροφές το λεπτό, ολοκληρώνεται με ακρίβεια χιλιοστού. Αυτό εξασφαλίζεται και μέσω της χρήσης του ανιχνευτή ραδιοκυμάτων, ο οποίος ελέγχει τη συμβατότητα μεγέθους κάθε προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τον δικτυακό τόπο της εταιρείας Van Campen Aluminium.
 
 
Επιστροφή Αρχή σελίδας Εκτύπωση περιεχομένου