Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Επιστροφή Εκτύπωση περιεχομένου Αποστολή σελίδας με e-mail

Υπηρεσίες

Σε συνεργασία με τα παγκοσμίου φήμης μέλη μας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και κατασκευή:
 • τοίχων αντιστήριξης
 • βάθρων γεφυρών
 • υπόγειων διαβάσεων οχημάτων
 • οχετών
 • προεντάσεων
 • καλωδιωτών γεφυρών
 • σεισμικών μονώσεων
 • επισκευή και έλεγχο κατασκευών
 • ηχοπετάσματα
Παρέχουμε εξειδικευμένα υλικά, εξοπλισμό και προϊόντα σχετικά με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και γεφυρών, που περιλαμβάνουν:
 • προένταση
 • εφέδρανα γεφυρών
 • αρμούς διαστολής
 • στεγανοποίηση καταστρώματος γεφυρών
 • πετάσματα ασφαλείας (περίφραξη ασφαλείας από συρματόσχοινο, στηθαία ασφαλείας, στηθαία απορρόφησης πρόσκρουσης)
 • γεωυφάσματα
 • παραπετάσματα γεφυρών από αλουμίνιο και χάλυβα
 • εσχάρες
 • στύλους φωτισμού
 • πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων
 • σωληνώσεις δομημένου τοιχώματος
 • προϊόντα GPR
 • βιομηχανικά πετάσματα και πετάσματα χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων
 • προστατευτικούς στύλους πρόσδεσης,
 • ράμπες ταχύτητας
 • εξαρτήματα οδικής ασφαλείας κτλΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

Εξειδικευμένα προϊόντα πολιτικού μηχανικού

«Αειφόρος Τεχνολογία»
Freyssinet, πρωτοπόρος εταιρεία σε εξειδικευμένα έργα πολιτικού μηχανικού.

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε δύο τομείς: Κατασκευές και Εδάφη.
Ο όμιλος Freyssinet, πρωτοπόρος σε μεθόδους προέντασης, κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ όσον αφορά στον αριθμό των καλωδιωτών γεφυρών που έχει κατασκευάσει, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 100 γέφυρες στη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών. Τα καλώδιά μας έχουν εγκατασταθεί σε σημαντικές κατασκευές σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Γέφυρας ζεύξης Ρίου-Αντίρριου στην Ελλάδα, την καλωδιωτή γέφυρα με το μεγαλύτερο σε μήκος κατάστρωμα (2.252 μέτρα) στον κόσμο.

Ο κατασκευασμένος από τη Freyssinet εξοπλισμός γεφυρών, τα εφέδρανα και οι αρμοί διαστολής που έχουν παραχθεί στα εργοστάσια του ομίλου χρησιμοποιούνται πλέον τόσο σε νέες όσο και σε παλαιότερες κατασκευές και στις 5 ηπείρους.

Κατασκευές Reinforced Earth®

Σε συνεργασία με την Εταιρεία Reinforced Earth, την εταιρεία που εφηύρε το σύστημα Reinforced Earth® (οπλισμένη γη) και το TechSpanR, παρέχουμε μελέτη σκοπιμότητας, σχεδιασμό, προμέτρηση και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, πτερυγότοιχων, βάθρων γεφυρών, θαλάσσιων κατασκευών και φραγμάτων και προκατασκευασμένων γεφυρωμάτων τριών σημείων.

Στεγανοποιήσεις

To ψεκαζόμενο μονωτικό υλικό της Pitchmastic PmB Bayer παρέχει αποτελεσματική στεγανοποίηση σε καταστρώματα Οδών και Γεφυρών, οροφές, υπόγεια, σήραγγες και πολυάριθμες άλλες κατασκευές.
Θεωρείται από πολλούς επαγγελματίες ως το πλέον ευέλικτο σύστημα στεγανοποίησης πολλαπλών λειτουργιών. Το σύστημα της PmB διατηρεί τις φυσικές ιδιότητες των iots για θερμοκρασίες από -42oC έως 110oC, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε κατασκευές τόσο σε τροπικά κλίματα όσο και σε συνθήκες υπό το μηδέν. Τα υλικά στεγανοποίησης της Baytech προστατεύουν πλέον κατασκευές σε όλο τον κόσμο για πάνω από 40 χρόνια.

Εξαρτήματα, ασφάλεια ηχοπετάσματα οδών

Η Van Campen Aluminium ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή πρωτοποριακών συστημάτων και προγραμμάτων υποδομών, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων ηχοπετασμάτων που χρησιμοποιούν αλουμίνιο, γυαλί και ακρυλικούς πίνακες με προηγμένη Τεχνολογία Κάμψης, Τεχνολογία CNC, Συστήματα Προγραμμάτων και ExploformR.

Όμιλος προϊόντων υποδομής Hill & Smith "καινοτόμες λύσεις σε δομικά προϊόντα και κατασκευές"

Παρέχει το Σύστημα Περίφραξης Ασφαλείας Συρματόσχοινου BRIFEN που έχει κερδίσει το βραβείo, στηθαία ασφαλείας, βιομηχανικά πετάσματα και πετάσματα χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, προστατευτικούς στύλους πρόσδεσης, ράμπες ταχύτητας, παραπετάσματα γεφυρών από αλουμίνιο και χάλυβα, εσχάρες, στύλους φωτισμού, πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων, σωληνώσεις δομημένου τοιχώματος, προϊόντα GPR κτλ.

Tertu, πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής ξύλινων και χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων ελεγμένων σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 1317.

Παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την εμπειρία της στους τομείς των μικτών στηθαίων οδών, των περιφράξεων οδών και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, των ολοκληρωμένων λύσεων για συγκεκριμένα έργα, των ξύλινων ηχοπετασμάτων (ανακλαστικών και απορροφητικών ηχοφραγμάτων).

Trinity "κατασκευάζοντας σήμερα τις λύσεις για την αυριανή ασφάλεια στους αυτοκινητόδρομους"

Πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής απολήξεων στηθαίων, προσωρινών και μόνιμων στηθαίων απορρόφησης της πρόσκρουσης και μειωτήρων στο πίσω μέρος των φορτηγών.

Προσφέροντας ολοκληρωμένη σειρά πρότυπων και αποκλειστικών προϊόντων, η Trinity πρωτοπορεί στην αγορά καινοτόμων και ασφαλών προτύπων. Τα προϊόντα της Trinity σχεδιάζονται, ελέγχονται και εγκρίνονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τις Οδηγίες Ασφαλείας της Ομοσπονδιακής Διεύθυνσης Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ.


Τάπητες φυτικής κάλυψης και προστασίας από διάβρωση

Soiltec - "Το Greenfix κάνει οτιδήποτε είναι φυσικό"

Ευεργετικά για το περιβάλλον συστήματα προστασίας, τα οποία βασίζονται σε καλλιεργούμενους εκ νέου πόρους. Το εύρος προϊόντων της GREENFIX προσφέρει, μεταξύ άλλων, Συστήματα Ελέγχου Διάβρωσης και Συστήματα για Πράσινες Στέγες και Κάλυψη Εδάφους. Τα Συστήματα Πράσινων Στεγών αποκαθιστούν τις περιοχές βλάστησης που έχουν χαθεί εξαιτίας κατασκευαστικών έργων. Τα Συστήματα Κάλυψης Εδάφους της GREENFIX αποτρέπουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη ζιζανίων και παρέχουν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη βλάστησης με οικολογικά ευεργετικό τρόπο. Τα αξιόπιστα, οικονομικά και αποδοτικά προϊόντα ελέγχου της διάβρωσης προσφέρουν από προσωρινό έως και μόνιμο έλεγχο της διάβρωσης.

 

 
 
Επιστροφή Αρχή σελίδας Εκτύπωση περιεχομένου
Οι Δραστηριότητες μας...

 

  Εξειδικευμένα προϊόντα πολιτικού μηχανικού

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε δύο τομείς: Κατασκευές και Εδάφη.
Ο όμιλος Freyssinet, πρωτοπόρος σε μεθόδους προέντασης, κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ όσον αφορά στον αριθμό των καλωδιωτών γεφυρών που έχει κατασκευάσει, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 100 γέφυρες στη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών...
 


 Στεγανοποιήσεις

To ψεκαζόμενο μονωτικό υλικό της Pitchmastic PmB Bayer παρέχει αποτελεσματική στεγανοποίηση σε καταστρώματα Οδών και Γεφυρών, οροφές, υπόγεια, σήραγγες και πολυάριθμες άλλες κατασκευές...


Ηχοπετάσματα

Η Van Campen Aluminium ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή πρωτοποριακών συστημάτων και προγραμμάτων υποδομών, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων ηχοπετασμάτων που χρησιμοποιούν αλουμίνιο, γυαλί και ακρυλικούς πίνακες με προηγμένη Τεχνολογία Κάμψης, Τεχνολογία CNC, Συστήματα Προγραμμάτων και Exploform®...