Έξυπνα Συστήματα Ενημέρωσης Κυκλοφορίας

HILL & SMITH GROUP – Έξυπνα Συστήματα Ενημέρωσης Κυκλοφορίας 
Η εταιρεία CA TRAFFIC παρέχει μεγάλη ποικιλία τεχνολογικών λύσεων, υπηρεσιών για την αξιόπιστη συλλογή δεδομένων κυκλοφορίας και την ανάλυση τους σε δυναμικό περιβάλλον.

Μερικά από τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβλανουν τη Συλλογή Δεδομένων Κυκλοφορίας συμπεριλαμβάνεται Έλεγχος Βρόγχου Ανίχνευσης Οχημάτων, Έλεγχος της
Ταχύτητας Οχημάτων μέσω Ραντάρ και Ηλεκτρονική Καταγραφή Οχημάτων (EVR) βάσει συστήματος τύπου σωλήνα.Η εταιρεία CA κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα:

  •  Το Visitech, που είναι ένα σύνολο από Πινακίδες Ασφαλείας Οδών που ενεργοποιούνται από τα Οχήματα και Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων μέσω Κινητού.
  •  Εξέλιξη ενός πρωτοποριακού Συστήματος Υπολογισμού Χρόνου Ταξιδιού που βασίζεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί Αυτόματη Αναγνώριση Αριθμού Πλακέτας (ANPR). Η ανάπτυξη της δικής τους κάμερας ANPR βρίσκεται προς το παρόν σε εξέλιξη.

Η εταιρεία CA TRAFFIC παρέχει πλήθος υπηρεσιών για την υποστήριξη της ρύθμισης της κυκλοφορίας συμπεριλαμβανομένων ειδικού ‘loop cutting”, εγκατάστασης και υπηρεσιών επί τόπου διάγνωσης.  Η Εταιρεία μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει Έρευνες Χρόνου, Προέλευσης και Προορισμού Ταξιδιού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ANPR. Παράλληλα, Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων μέσω Κινητού διατίθενται και προς ενοικίαση. Η επένδυση της εταιρείας σε λογισμικό για επέκταση των προϊόντων της είναι σημαντική και περιλαμβάνει το προϊόν Collect,  για χρήση τόσο σε φορητό υπολογιστή όσο και για υπολογιστή χειρός, και το VDA-Pro, που είναι πλέον πρωτοποριακή βάση δεδομένων για τη διαχείριση λειτουργιών συλλογής κυκλοφοριακών δεδομένων μεγάλης κλίμακας στη Μεγάλη Βρετανία.  Το CA Live δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει πρόσβαση στα δεδομένα «ζωντανά» μέσω του διαδικτύου και είναι ιδανικό για πολυάριθμες εφαρμογές, όπως ειδοποίηση σε περίπτωση συμφόρησης και ανίχνευση επεισοδίων.