Αποσυναρμολογούμενο Σύστημα για Στάθμευση Οχημάτων

HILL & SMITH GROUP – Αποσυναρμολογούμενο Σύστημα για Στάθμευση Οχημάτων

Το TopDeck είναι ένα αποσυναρμολογούμενο κατάστρωμα στάθμευσης οχημάτων, το οποίο μπορεί να ενεγερθεί εντός μερικών ημερών. Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα κατασκευάζεται από ανοξείδωτα συναρμολογούμενα τμήματα. Προσφέρει ασφαλή και εύκολη χρήση.

Το σύστημα Top Deck έχει φατνωμάτα ανοίγματος 2.4m, σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα, για να είναι συμβατό με τις υπάρχουσες διατάξεις στάθμευσης. Η επιφάνεια του είναι, αδιάβροχη, αντιολισθητική και μοιάζει με μόνιμο κατάστρωμα.

Το TopDeck είναι ένα πλήρες σύστημα υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της έρευνα, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της εγκατάστασης και της συντήρησης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατώ.

Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν φωτισμό δαπέδου και οροφής, ανελκυστήρα πεζών, αυτόνομη ενέργεια, επώνυμα συστήματα ασφαλείας κατά παραγγελία και σύστημα πλήρους διαχείρισης των ομβρίων υδάτων.

Επίσης, το σύστημα μπορεί να επεκταθεί ή να χρησιμοποιηθεί για αντικατάσταση μέρους ενός υπάρχοντος χώρου στάθμευσης που είναι εκτός λειτουργίας. Το Top Deck είναι διαθέσιμο τόσο για ενοικίαση όσο και για πώληση.