Ενισχύσεις

HILL & SMITH GROUP – Ενισχύσεις
Η εταιρεία EXPRESS REINFORCEMENTS LTD είναι μια πρωτοπορόρος εταιρεία στον τομέα της ενίσχυσης κατασκευών στη Μεγάλη Βρετανία, παρέχοντας οπλισμό σε πρότυπα και ειδικά πλέγματα, πασσαλοσανίδες, κατασκευές διαφραγματικών τοίχων, προκατασκευή και εξαρτήματα κατασκευής.

Η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αγορά στους τομείς επένδυσης κεφαλαίου και καινοτομίας και χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να πετύχει ολοκληρωμένο σχεδιασμό και λεπτομερή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρεία EXPRESS REINFORCEMENTS έχει δυνατότητα παραγωγής μεγαλύτερη από 150.000 τόνων ετησίως και παρέχει τις υπηρεσίες της σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα στη Μεγάλη Βρετανία.

Η εταιρεία διαθέτει τέσσερεις μονάδες παραγωγής σε στρατηγικές θέσεις – στο Neath, στο Newcastle, στο Chertsey και στο Brownhills και εστιάζει κυρίως σττην εξυπηρέτηση των πελατών της, την ποιότητα και την οικονομική αξία των προϊόντων της, συνδυάζοντας την εξειδίκευση μηχανικών και την καινοτομία στις λύσεις που προτείνει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών.

Η ομάδα των μηχανικών της εταιρείας EXPRESS REINFORCEMENTS μπορεί να παρέχει λύσεις ενίσχυσης, συμπεριλαμβάνοντας προκατασκευή, αντικατάσταση προϊόντος ή και επανασχεδιασμό των λεπτομερειών στα περισσότερα κατασκευαστικά έργα.