Εξοπλισμός μονάδων παραγωγής ηλεκτρισμού

Εξοπλισμός Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρισμού- HILL & SMITH GROUP

Ο όμιλος V&S UTILITIES ειδικεύεται στις απαιτήσεις τις αγοράς που αφορούν στη βιομηχανία εξοπλισμού μονάδων παραγωγής ηλεκτρισμού. Αποτελείται από τρεις επιμέρους εταιρείες, κάθε μία εκ των οποίων παρέχει ειδικές κατασκευές και υπηρεσίες στην αγορά.

Η εταιρεία V&S Schuler Engineering ιδρύθηκε το 1939, εδρεύει στο Canton, Ohio και κατασκευάζει δομικό χάλυβα και παράγει κατασκευές δικτυωτών στύλων  μετάδοσης υποσταθμών

Διαθέτει τέσσερα τομεακά κέντρα CNC που λειτουργούν με πεπειραμένο προσωπικό για την ακριβή και αποτελεσματική παραγωγή προϊόντων.

Η εταιρεία V&S Schuler Tubular Products ιδρύθηκε το 1995 και βρίσκεται στο Muskogee της Oklahoma. Στις εγκαταστάσεις της, που έχουν έκταση 100.000 ft2, παράγονται κατασκευές κυλινδρικών σωληνώσεων για μετάδοση ρεύματος και υποσταθμοί. Επίσης μπορούν να κατασκευαστούν μικρότεροι ξύλινοι πυλώνες και πυλώνες διανομής.

Η εταιρεία V&S Clark Substations, που ιδρύθηκε το 1952 και εδρεύει στην Calera, Alabama, ειδικεύεται στην κατασκευή χάλυβα για υποσταθμούς και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο συνεργείο υποσταθμών.

Οι εταιρείες του ομίλου V&S UTILITIES καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων των πελατών τους, από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση και την εγκατάσταση των προϊόντων για την ανέγερση και την ηλεκτροδότηση των μονάδων ηλεκτρισμού.