Επιλογές Γαλβανισμού

HILL & SMITH GROUP – Επιλογές Γαλβανισμού

Η εταιρεία JOSEPH ASH GALVANIZING, η οποία έχει εμπειρία μεγαλύτερη από 100 χρόνια στο εμπόριο, είναι ενδεχομένως η πλέον διάσημη εταιρεία υπηρεσιών γαλβανισμού στη Μεγάλη Βρετανία με παραρτήματα σε 8 μέρη, στο Derbyshire, στο Shropshire, στο Herefordshire, στα Midlands, στη Νότια Ουαλία και στο South East.

Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και για το λόγο αυτό παραμένει στην πρώτη θέση στον τομέα του γαλβανισμού.

Οι δυνατότητες των εγκαταστάσεών της της παρέχουν τη δυνατότητα να προβαίνει στην παραγωγή προϊόντων, από σφιγκτήρες μέχρι μεγάλες κατασκευές, ενώ η ικανοποίηση των απαιτήσεων όλων των πελατών της είναι προτεραιότητα της εταιρείας.

Ο γαλβανισμός που παρέχεται από την εταιρεία JOSEPH ASH είναι σύμφωνος προς τις απαιτήσεις του προτύπου BS EN ISO 1461 (1999) που αφορούν στις επενδύσεις, ενώ η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται εξασφαλίζεται με τη συμφωνία προς τις προδιαγραφές BS EN ISO 9000.

HILL & SMITH GROUP – Γαλβανισμός εν Θερμώ 
Η εταιρεία VOIGT & SCHWEITZER INC., ξεχωρίζει στη βιομηχανία γαλβανισμού εν θερμώ στην Αμερική και διαθέτει πλήθος προϊόντων στην αγορά των ΗΠΑ. Η Εταιρεία διαθέτει έξι εργοστάσια που βρίσκονται σε καίριες θέσεις στο δυτικό και βορειοανατολικό μέρος της χώρας, με κάθε εργοστάσιο να συμπληρώνει τις δυνατότητες των υπολοίπων.

Κατασκευαστηκαν νέες εγκαταστάσεις κοντά στο New Castle, Delaware, οι οποίες επιτρέπουν στη V & S INC. τη δυνατότητα να συμπληρώσει τις υπηρεσίες της στην ανατολική ακτή, εξυπηρετώντας καλύτερα πλέον την Ουάσιγκτον, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία V & S INC παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα της προστασίας από διάβρωση σε  κατασκευαστικά έργα.

Εκτός από το γαλβανισμό, η εταιρεία V & S INC είναι επίσης γνωστή για την απόδοση της στη βιομηχανία σφιγκτήρων. Συνεργάζεται με διεθνώς γνωστές εταιρείες αλλά και τοπικούς παραγωγούς ανοξείδωτου χάλυβα για διάφορες εφαρμογές.

Η Εταιρείας V & S INC προσφέρει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες όπως βαφή, συσκευασία, μεταφορά και  συναρμολόγηση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων στους πελάτες της.

HILL & SMITH GROUP – Επιλογές Γαλβανισμού 

Η εταιρεία FRANCE GALVA εδρεύει στο Saint Florentin και απασχολεί 75-0 εργαζόμενους. Είναι πρωτοπόρα εταιρεία  στο γαλβανισμό στη Γαλλία, καθώς επεξεργάζεται  περισσότερο από 180.000 μετρικούς τόνους χάλυβα, ετησίως. Η εταιρεία FRANCE GALVA διαθέτει πολύπλοκα συστήματα αποθήκευσης και εφοδιασμού, παρέχει ολοκληρωμένα έργα και τα παραδίδει  στη θέση εγκατάστασης. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να έχουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, ακόμα και όταν πρόκειται για έργα ειδικού τύπου.

Η εταιρεία FRANCE GALVA ειδικεύεται σε τρεις τομείς της αγοράς:

  • Γαλβανισμό εν θερμώ
  • Παραγωγή ακροδεκτών φανών και στύλων δημόσιου φωτισμού
  • Βαφή και επικάλυψη με επίχρισμα με σκόνη του γαλβανισμένου χάλυβα

Οι μεμονωμένες λύσεις, η συνεχώς βελτιωμένη γνώση και η μοναδική προσέγγιση στο σχεδιασμό και την προστασία του μετάλλου χαρακτηρίζουν την εταιρεία FRANCE GALVA και αποτελούν παράγοντες που την κάνουν να ξεχωρίζει.
Το εκτεταμένο δίκτυο του ομίλου είναι εύκολα προσβάσιμο και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιφανειακής επεξεργασίας που περιλαμβάνει γαλβανισμό εν θερμώ και βαφή όλων των τύπων γαλβανισμένου χάλυβα.
Περαιτέρω δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη συστημάτων αποθήκευσης και εφοδιασμού, εργασίες διανομής και κατά παραγγελία εργασίες,  διασφαλίζοντας μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών.