Περιμετρικά συστήματα ασφαλείας

BARKERS FENCING – Περιμετρικά συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία BARKERS FENCING είναι πρωτοπόρα εταιρεία στην κατασκευή περιμετρικών συστημάτων ασφαλείας

Η εταιρεία BARKERS FENCING είναι διαπιστευμένο μέλος του Συνδέσμου GAABA (Σύνδεσμος Αυτοματισμού Πυλών και Ελέγχου Πρόσβασης) και οι υπηρεσίες της είναι σύμφωνες προς το πρότυπο ISO 9001:2000. Παρέχει ένα μοναδικό ολοκληρωμένο πακέτο με επί-τόπου κατασκευή, γαλβανισμό και εγκαταστάσεις τεχνολογίας αιχμής για επικάλυψη με επίχρισμα σε σκόνη. Η ομάδα BARKERS αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Σύστημα Πλέγματος SecureGuard358. Το σύστημα είναι κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής ασφαλείας.Αφορά σε σύστημα υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για απαιτητικές εφαρμογές παρέχοντας άριστη διαφάνεια και ύψιστη ασφάλεια έναντι αναρρίχησης και διείσδυσης. Πρόσθετα στοιχεία ασφαλείας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το CCTV, περίφραξη με ανίχνευση και με ηλεκτρισμό.

Περίφραξη Barkers Palisade – Είναι ευρέως γνωστή για τη δυνατή και ανθεκτική κατασκευή της ενώ παρέχει άριστη προστασία έναντι αναρρίχησης και διείσδυσης.

Περίφραξη Barkers Sports – Η περίφραξη Sports δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περίφραξη χαμηλής, μέσης ή υψηλής προστασίας για χώρους παιχνιδιού πολλαπλών χρήσεων. Οι περιφράξεις αυτού του τύπου κατασκευάζονται από δικτυωτά πάνελ σημαντικής διαφάνειας και αντικραδασμικούς σφιγκτήρες PROFIX, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή λεπτομέρεια και προστασία έναντι τραυματισμού των ανθρώπων και ζημιάς στο προϊόν.

Θύρες Προβόλους – Διατίθενται χειροκίνητα, ημιαυτόματα ή πλήρως αυτόματα συστήματα θυρών σε μεγάλη ποικιλία πλάτους και ύψους. Η πλήρως αυτόματη θύρα-πρόβολος μπορεί να ελέγχεται μεσώ διαφόρων συστημάτων ελέγχου συμπεριλαμβανομένων διαφόρων συστημάτων τηλεχειρισμού και ενδοεπικοινωνίας, κατάλληλες για κάθε θέση, ακόμα και όταν υπάρχει η ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια. Όλες οι θύρες-πρόβολοι της εταιρείας BARKERS’ παραδίδονται συναρμολογημένες και έτοιμες για εγκατάσταση ενώ κατά παραγγελία δίνεται η δυνατότητα μεμονωμένων απαιτήσεων ασφαλείας.

Σύστημα αναχαίτισης – Μία υψίστης ασφαλείας θύρα ελέγχου πρόσβασης. Μαζί με το Bristorm, το αντιτρομοκρατικό σύστημα περίφραξης, προσφέρουν και τα δύο την απόλυτη προστασία έναντι εισβολής. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στη Μεγάλη Βρετανία, μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία ώστε να ικανοποιούν μεμονωμένες απαιτήσεις ασφαλείας και είναι κατάλληλα για όλες τις θέσεις όπου απαιτείται η μέγιστη δυνατή προστασία.