Συστήματα ασφαλείας για χώρους στάθμευσης οχημάτων

HILL & SMITH GROUP Συστήματα ασφαλείας για χώρους στάθμευσης οχημάτων

H εταιρεία BERRY SYSTEMS, που ανήκει στον όμιλο Hill & Smith Group  προσφέρει συστήματα  ασφαλείας.

Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν στηθαία ασφαλείας οχημάτων, πασσάλους πρόσδεσης, προστατευτικούς πασσάλους στάθμευσης , στηθαία ελέγχου πρόσβασης και μειωτές ταχύτητας. Επίσης, τα προϊόντα της Εταιρείας σχεδιάζονται  ειδικά για την προστασία κολώνών, στύλών φωτισμού, αγωγών και δίκτυών  αγωγών από την επίδραση των οχημάτων.

Η εταιρεία BERRY SYSTEMS προσφέρει πλήρη σχεδιασμό, εγκατάσταση και εργασίες συντήρησης, όπως και συμβουλευτικές υπηρεσίες επί τόπου. Η εταιρεία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σύστημα στηθαίων ασφαλείας με ελατήρια από χάλυβα.  Αυτό το σύστημα έχει αναγνωριστεί και χρησιμοποιείται ευρέως σε πολυώροφους χώρους στάθμευσης στη Μεγάλη Βρετανία. Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν διευρυνθεί οι εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές του προϊόντος.

Τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί μεμονωμένα,  για να πληρούν, και σε πολλές περιπτώσεις να υπερβαίνουν, τις σχετικές απαιτήσεις των προτύπων BS 6399, BS 6180 μαζί με άλλων συστάσεων.

Τα προϊόντα της BERRY SYSTEMS  σχεδιάστηκαν  για την προστασία εγκαταστάσεων και ανθρώπων από ατυχήματα με περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, ανυψωτήρες, τρόλλεϋ αυτοκινήτα, φορτηγά και βαρέων οχημάτων.