Φωτισμός δρόμων

HILL & SMITH GROUP – Νέο Όραμα για το Φωτισμό των Δρόμων 

Η εταιρεία MALLATITE LTD πρωτοπορεί στην κατασκευή και διανομή φωτιστικών στύλων, σημάνσεων κυκλοφορίας και πινακίδων. Οι εγκαταστάσεις  γαλβανισμού στο χώρο του εργοαστασίου κάνουν την εταιρεία να υπερέχει έναντι ανταγωνιστών, προσφέροντας μία πλήρη σειρά στύλων φωτισμού από γαλβανισμένο χάλυβα σωληνοειδούς, οκταγωνικού ή κωνικού σχήματος. Αυτό επιτρέπει την ικανοποίηση διαφορετικών απαιτήσεων της αγοράς.

Η εταιρεία MALLATITE προσφέρει ασυναγώνιστη ποικιλία προστατευτικών συστημάτων για τους στύλους που διατίθενται στους πελάτες. Ακόμη, διατίθενται πλέον επιτυχώς νέες δυνατότητες επένδυσης με Thermoplastic Coating System, που κάνουν τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν στην αγορά. Το σύστημα αυτό προσφέρει βελτιωμένη προστασία μακράς διάρκειας σε γαλβανισμένο χάλυβα ακόμα και υπό ακραίες καιρικές συνθήκες χωρίς να είναι επιβλαβές στο περιβάλλον, ενώ παράλληλα μέσω των επενδύσεων αυτών βελτιώνεται η ποιότητα και η ταχύτητα παραγωγής των προϊόντων μας.

Η εταιρεία MALLATITE προσφέρει επίσης μεγάλο εύρος στύλων αλουμινίου, κατασκευασμένων από ανακυκλώσιμο υλικό, οι οποίοι είναι επίσης ανακυκλώσιμοι μετά τη λήξη της διάρκειας ζωής τους. Το αλουμίνιο, χάρη στο σχετικά μικρό βάρος του, παρέχει στον πελάτη βελτιωμένη ασφάλεια κατά το χειρισμό.
Στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται και οι Στύλοι Παθητικής Ασφάλειας, οι οποίοι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου σε περίπτωση πρόσκρουσης. Η εταιρεία MALLATITE παρέχει επιπλέον μία πλήρη σειρά εξοπλισμού για φωτισμό οδών, που περιλαμβάνει συστήματα φωτισμού και όργανα ρύθμισης.

Επιλογές στύλων φωτισμού

Η εταιρεία CONIMAST INTERNATIONAL, είναι εξειδικεύμένη σε Στύλους Υψηλού Ιστού. Έχει την έδρα της στο Saint-Florentin σε μία έκταση 12 εκταρίων.

Η εταιρεία CONIMAST διαθέτει συνολικά 2.500 είδη τυποποιημένων προϊόντων, 7.000 είδη προϊόντων ειδικού τύπου και 42 είδη διακοσμητικών προϊόντων. Τα προϊόντα ειδικού τύπου αντιστοιχούν στο 40% του όγκου παραγωγής της επιχείρισης. Όσον αφορά για τη διακοσμητική σειρά, η CONIMAST διαθέτει έμπειρους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Τα τελευταία διακοσμητικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν το 2007 είναι τα: Lumifil, Saint Pierre, Lifou, Slazie και Scolem.

Το Lumifil της CONIMAST αποτελεί μια τέλεια λύση για  εισόδους πόλεων, κυκλικούς κόμβους, δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή πεζόδρομους. Τα προιόντα της CONIMAST προσφέρουν στυλιστική τελειότητα και πολλές δυνατότητες σε όσους επιθυμούν να ξεχωρίσουν σχεδιαστικά ή να δημιουργήσουν ένα όμορφο τοπίο.

Οι εν θερμώ γαλβανισμένοι ή βαμένοι χαλύβδινοι στρογγυλεμένοι κωνικοί στύλοι είναι διαθέσιμοι σε τύπο απλού ή διπλού ταυ.

Βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας CONIMAST είναι η προσαρμογή στις απαιτήσεις των πελάτων, η υψηλή  ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η υποστήριξη πριν και μετά την αγορά, καθώς και η εγγύηση έναντι διάβρωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την CONIMAST μια εταιρεία υπερέχουσα έναντι των ανταγωνιστών της στον κλάδο.