• English

Σε συνεργασία με τα παγκοσμίου φήμης μέλη μας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και κατασκευή στους τομείς:

 • τοίχων αντιστήριξης
 • βάθρων γεφυρών
 • υπόγειων διαβάσεων οχημάτων
 • οχετών
 • προεντάσεων
 • καλωδιωτών γεφυρών
 • σεισμικών μονώσεων
 • επισκευή και έλεγχο κατασκευών
 • ηχοπετάσματα

Παρέχουμε εξειδικευμένα υλικά, εξοπλισμό και προϊόντα σχετικά με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και γεφυρών, που περιλαμβάνουν:

 • προένταση
 • εφέδρανα γεφυρών
 • αρμούς διαστολής
 • στεγανοποίηση καταστρώματος γεφυρών
 • πετάσματα ασφαλείας (περίφραξη ασφαλείας από συρματόσχοινο, στηθαία ασφαλείας, στηθαία απορρόφησης πρόσκρουσης)
 • παραπετάσματα γεφυρών από αλουμίνιο και χάλυβα

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

Εξειδικευμένα προϊόντα πολιτικού μηχανικού

«Αειφόρος Τεχνολογία»

Η Freyssinet, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των εξειδικευμένων έργων  πολιτικού μηχανικού και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς των κατασκευών και των εδαφών. Μια από τις κύριες υπηρεσίες της  Freyssinet, είναι η μέθοδος της προέντασης. Η Freyssinet έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει καλώδια σε πολλά σημαντικά έργα παγκοσμίως, και κατέχει  παγκόσμιο ρεκόρ στον αριθμό των καλωδιωτών γεφυρών που έχει κατασκευάσει. Ένα από τα σημαντικότερα έργα είναι η Γέφυρας ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου στην Ελλάδα, που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές γέφυρε παγκοσμίως.

Η εταιρεία Freyssinet παράγει προϊόντα εφέδρανα γεφυρών και αρμοί διαστολής, τα οποία χρησιμοποιούνται τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες κατασκευές σε όλες τα ηπείρους. Η εταιρεία διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία για την υλοποιήση των έργων της και διατηρεί την πρωτοπορία της στον τομέα της πολιτικής μηχανικής.

 

Κατασκευές Reinforced Earth®

Σε συνεργασία με την Εταιρεία Terre Armée, η οποία εφηύρε το σύστημα Reinforced Earth® (οπλισμένη γη) και το TechSpanR, παρέχουμε μελέτη σκοπιμότητας, σχεδιασμού, προμέτρηση και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, πτερυγότοιχων, βάθρων γεφυρών, θαλάσσιων κατασκευών και φραγμάτων και προκατασκευασμένων γεφυρωμάτων τριών σημείων.

Στεγανοποιήσεις

To ψεκαζόμενο μονωτικό υλικό της Pitchmastic PmB Bayer παρέχει αποτελεσματική στεγανοποίηση σε οδοστρώματα και γεφυρες, οροφές, υπόγεια, σήραγγες και άλλες κατασκευές.

Θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα συστήματα στεγάνωσης πολλαπλών λειτουργιών από πολλούς επαγγελματίες

Το σύστημα Blueshield PmB διατηρεί τις φυσικές ιδιότητες του υλικού σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, από -42oC έως 110oC,  Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε κατασκευές τόσο σε διάφορα κλίματα, από τροπικά όσο και σε συνθήκες υπό το μηδέν. Τα υλικά στεγανοποίησης της Baytech έχουν προστατεύσει κατασκευές σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 40 χρόνια.

Το σύστημα Blueshield PmB παρέχει αξιόπιστη προστασία και αποτελεσματική στεγάνωση σε διάφορες εφαρμογές κατασκευών, βοηθώντας στην αποτροπή των διαρροών νερού και εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια ανθεκτικότητα των κατασκευών.

 

Εξαρτήματα, ασφάλεια ηχοπετάσματα οδών

Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την προμήθεια πρωτοποριακών συστημάτων και προγραμμάτων υποδομών, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων ηχοπετασμάτων που χρησιμοποιούν αλουμίνιο, γυαλί και ακρυλικούς πίνακες με προηγμένη Τεχνολογία Κάμψης.

H Tertu, πρωτοπόρος εταιρεία παραγωγής ξύλινων και χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων ελεγμένων σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 1317.

Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την εμπειρία της στους τομείς των μικτών στηθαίων οδών, των περιφράξεων οδών και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, των ολοκληρωμένων λύσεων για συγκεκριμένα έργα, των ξύλινων ηχοπετασμάτων (ανακλαστικών και απορροφητικών ηχοφραγμάτων).

“Κατασκευάζοντας σήμερα τις λύσεις για την αυριανή ασφάλεια στους αυτοκινητόδρομους”

Είναι πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής απολήξεων στηθαίων, προσωρινών και μόνιμων στηθαίων απορρόφησης της πρόσκρουσης και μειωτήρων στο πίσω μέρος των φορτηγών.

H Trinity προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά πρότυπων και αποκλειστικών προϊόντων, και πρωτοπορεί στην αγορά με καινοτόμα και ασφαλή προτύπα. Τα προϊόντα της Trinity σχεδιάζονται, ελέγχονται και εγκρίνονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τις Οδηγίες Ασφαλείας της Ομοσπονδιακής Διεύθυνσης Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ.

Τάπητες φυτικής κάλυψης και προστασίας από διάβρωση

Soiltec – “Το Greenfix κάνει οτιδήποτε είναι φυσικό”

Η Εταιρεία παρέχει ευεργετικά για το περιβάλλον συστήματα προστασίας, που βασίζονται σε καλλιεργούμενους εκ νέου πόρους. Το εύρος προϊόντων της GREENFIX προσφέρει, μεταξύ άλλων, Συστήματα Ελέγχου Διάβρωσης και Συστήματα για Πράσινες Στέγες και Κάλυψη Εδάφους. Τα Συστήματα Πράσινων Στεγών αποκαθιστούν τις περιοχές βλάστησης που έχουν χαθεί εξαιτίας κατασκευαστικών έργων. Τα Συστήματα Κάλυψης Εδάφους της GREENFIX αποτρέπουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη ζιζανίων και παρέχουν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη βλάστησης με οικολογικά ευεργετικό τρόπο. Τα προϊόντα ελέγχου της διάβρωσης που προσφέρονται είναι αξιόπιστα, οικονομικά και αποδοτικά παρέχοντας από προσωρινό έως και μόνιμο έλεγχο της διάβρωσης.

© Copyright 2022 Odotechniki LTD.